Skip to main content

Viridis fejrer 10 års jubilæum

I 10 år har vi hjulpet vores kunder til en nemmere hverdag

2 mand og 1 bil – 10 år senere 

Viridis startede med 2 mand og 1 rød Polo i en garage på Holger Danskes Vej. Sidenhen har vi udvidet med både flere dygtige medarbejdere, større maskiner, administration og eget værksted på Fabriksvej.

Med andre ord er der sket rigtig meget de sidste 10 år. Vi har udviklet vores virksomhed, vores medarbejdere og vores kompetencer. Igennem årene har vi udført et vel af opgaver for private, foreninger og virksomheder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Noget vi er utrolig stolte og taknemlig overfor -og vi vil i den forbindelse, sige tak til alle vores kunder, nye som gamle og alle vores ansatte, som har været med på Viridis eventyret – TAK.

Følg vores udvikling siden 2011 

Vi er glade og stolte over den udvikling, Viridis har taget de seneste 10 år. Men også ydmyg og velvidende om, at vi ikke havde kunne komme hertil uden en fantastisk stab af dygtige medarbejdere og kunder. 

For 10 år siden startede 2 forventningsfulde ‘drenge’ med masser af gåpåmod og lysten til at bruge vores hænder. Vi sad på et 10 kvm. kontor og knoklede, investerede løbende i maskiner og værktøjer og til sidst i et større kontor med lager og plads til både maskiner, et øget antal medarbejdere og kontorområde. 

Se hvordan det hele startede og vejen mod vores 10 års jubilæum