Skip to main content

Trappevask

Trappevask - ejendomsselskaber, ejerforeninger samt bolig- og andelsboligforeninger

Viridis Ejendomsservice tilbyder trappevask til ejendomsselskaber, ejerforeninger samt bolig- og andelsboligforeninger.

En trappeopgang er stort set altid det første, du møder, når du træder ind i en bygning. Et godt førstehåndsindtryk fra start er derfor vigtigt.

Vores kunder er ejendomsselskaber, ejerforeninger samt bolig- og andelsboligforeninger, der holder ved os, fordi vi lever op til alle aftaler, og fordi vores altid stabile, veluddannede og ansvarlige medarbejdere leverer en ensartet god kvalitet uge efter uge.

Når du skal vælge et firma til at rengøre din trappeopgang, så er det vigtigt, at firmaet har den helt rette erfaring. På den måde er du sikret pæne og rene trapper året rundt. Her er vi de helt rette til opgaven, og vi leverer altid resultater i topkvalitet.

Kvalitet er i højsædet, og vi anvender kun kvalitetsmateriale, som også er miljørigtige. Vi værner nemlig om vores omgivelser og gør en indsats for, at vi ikke belaster vores miljø eller medarbejdere unødvendigt.

Beboerne er altid tilfredse, når Viridis Ejendomsservice har stået for rengøringen, og administration og vicevært slipper for at kontrollere opgange eller behandle beboerklager.

Trappevask