fbpx Skip to main content

Institutioner

Rengøring i institutioner, skoler og børnehaver

Rengøring i institutioner, skoler og børnehaver

Viridis Ejendomsservice udfører rengøring for institutioner, børnehaver og skoler, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Uanset om institutionen er lille eller stor, udfører vi arbejdet med samme engagement og høje standard.

Rengøring i Viridis Ejendomsservice tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og for at sikre den enkelte kundes tilfredshed og behov, skræddersyr vi vores rengøringsløsninger i samarbejde med kunden.

Vi håndplukker og udvælger alle rengøringsassistenter specielt til den enkelte opgave. Vi lægger stor vægt på, at medarbejdere og kunder trives med hinanden, så kemien passer. Kun på den måde opnår vi det bedste resultat og sikrer på både kort og lang sigt den størst mulige kundetilfredshed.

Hos Viridis Ejendomsservice bruger vi rengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet. Vi bruger også økologisk sæbe og svanemærkede produkter.
Vi har faste rutiner og procedurer for alle vores rengøringsopgaver for at sikre høj og stabil rengøringskvalitet.

Viridis Ejendomsservice udfører rengøring for alle typer virksomheder og foreninger, og vi tilbyder rengøringsløsninger f.eks.:

Institutioner